Cursus Frans op maat

Dit kan zowel in een groep (2 tot maximaal 4 personen) als privé. De lessen worden op uw wensen afgestemd. De inhoud kan gericht zijn op gespreksvaardigheid (conversatielessen Frans), maar ook op schrijfvaardigheid (persoonlijke of zakelijke correspondentie) of leesvaardigheid. N.a.v. een kennismakingsgesprek stel ik een programma op maat voor u op.

Bijles Frans

Ook voor middelbare scholieren die moeite hebben met Frans bied ik bijlessen aan. Dit is mogelijk op alle niveaus. Ook hier geldt weer dat we samen kijken waar de moeilijkheden zitten en welke vaardigheden extra aan bod moeten komen. Bij voldoende inzet is vooruitgang gegarandeerd!

Bijles Nederlands

Ben je student(e) PABO en wil je de taaltoets halen? Ik heb voldoende oefenmateriaal en ervaring om de verschillende onderdelen (spelling, taalkundig ontleden, redekundig ontleden, formuleren, interpunctie) met je te oefenen. Met de goede instelling haal je gegarandeerd de taaltoets. Ook middelbare scholieren die moeite hebben met deze onderdelen kan ik hiermee helpen.

U kunt vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden en tarieven.